Övriga tjänster


Byte av bromsvätska

Alla biltillverkare rekommenderar att man byter bromsvätska regelbundet för att upprätthålla god bromsförmåga och säkerhet. Med tiden uppstår det kondens som förorenar bromsvätskan och reducerar dess effektivitet i bilens bromssystem. Hos oss på First Stop kan du få hjälp att tömma och fylla på bromsvätskan i din bil.

AC-desinfektion

Om din bil har börjat lukta illa från AC:n kan du boka in dig för en AC-decinfektion hos First Stop. Vi sanerar ditt luftkonditioneringssystem för att ta bort insekter och bakterier som har samlats där.

Elektronisk diagnostik

Elektroniken spelar en mycket central roll i dagens moderna bilar. Den har stor betydelse inom tre centrala områden: säkerhet, komfort och respekt för miljön. Genom elektronisk diagnostik kontrollerar vi din bils elektroniska system och får på så sätt fram felkoder om det är något som inte fungerar som det ska.

Reparation av vindruta

Om du har fått ett stenskott kan vi reparera din vindruta, innan du får en spricka. Det är en enkel, snabb och kostnadseffektiv glasreparation.

Säkerhetsbesiktning

Vi gör en 30 punkters säkerhetsbesiktning under mottot ”Vi ger dig råd, men du bestämmer”. Vi informerar dig därefter om vilka åtgärder som behöver göras och ger dig en komplett kostnadsberäkning.

Servicebil

Om din bil inte startar kan vår servicebil åka ut och hjälpa dig på plats.

Nitrogenfyllning

Påfyllning med kväve istället för luft ger många fördelar. Bland annat behåller du rätt tryck i däcket under en längre tid, vilket minskar din bensinförbrukning. På så sätt sparar du både pengar och minskar din miljöpåverkan.

Polera lyktor

Har strålkastarna blivit sämre? Vi hjälper dig att polera plasthöljet om det blivit repigt av stenskott eller mattats av solens strålning.